Voks

Book en tid


Voks



HEVI Bodysugaring er et 100% naturligt økologisk hårfjerningsprodukt lavet udelukkende af rene naturlige råvarer, sukker og vand. Produktet kan bruges af alle til at fjerne uønsket hårvækst overalt på kroppen.

HEVI Bodysugaring er godkendt af Astma-Allergi Danmark, er et rent økologisk naturprodukt, og indeholder ikke parfume, kemikalier eller andre sundhedsskadelige stoffer. HEVI Bodysugaring, er ikke testet på dyr.

Hvorfor HEVI Bodysugaring
HEVI Bodysugaring skal i modsætning til andre sugaring- og voksprodukter ikke opvarmes til høje temperaturer. Optimal temperatur er ca. 37 grader.

HEVI Bodysugaring indeholder ikke citrus:
Mange af de sukkerprodukter der findes på markedet, indeholder citrus; citrus har den effekt, at porerne i huden trækker sig sammen.

HEVI Bodysugaring er skånsom mod huden, fordi den er vandopløseligt, og ikke klæber sig til noget fugtigt. Derfor klæber den sig ikke til huden eller de levende hudceller, kun håret og de døde hudceller.

HEVI Bodysugaring er velegnet til alle hudtyper og kan endda forbedre eksem og psoriasis ved at fjerne det øverste lag af døde hudceller og dermed fremme helingen af huden nedenunder.

Med HEVI Bodysugaring fjernes hårene, til forskel fra almindelig voks, med hårets gro-retning. Dette giver færre knækkede hår, og vil i sidste ende resultere i et blødere og bedre resultat.

HEVI Bodysugaring fjerner hår ned til 3 mm, samt indgroede hår.

HEVI Bodysugaring er et effektivt hårfjerningsprodukt, der sikrer, at der kommer nye og bløde hår efter behandling, så man undgår stikken og kløen ved udgroning, samt skægpest.
Vedvarende behandling
Håret vokser i 3 forskellige faser, derfor vil man kunne opleve efter første behandling, at det nye hår kan ses, og måske går der kun et par uger inden, der skal behandles igen, men efter 2-3 behandlinger er hårsækken tom, og der vil kunne gå op til 6 uger mellem hver behandling. Dette er selvfølgelig forskelligt fra person til person.

Efter hver behandling fremkommer det nye hår i en finere form, og hårsækken begynder at reduceres.

Man vil, efter vedvarende behandlinger, kunne opleve permanent hårfjerning.

På grund af det høje sukkerindhold, kan der ikke udvikle sig bakterier i HEVI Bodysugaring, og produktet er derfor konserverende i sig selv.

HEVI Bodysugaring er så naturlig, at det kan spises.

Rengøres let efter brug med lunkent vand, og derefter en HEVI Creme.
 




Åbningstider


 
Mandag 10:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket




 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk